Ljubičasta

Volite li ljubičastu boju, vi ste plemeniti i rezonirate s luksuzom i obiljem.

Ova se boja rijetko sreće u prirodi. Stoljećima se povezivala s kraljevskim i carskim obiteljima, čak se većina tkanina oko 1900. godine, kada se započelo s bojanjem odjeće, bojala upravo u ljubičasto. Tu je boju teško ignorirati ili uzeti zdravo za gotovo.

Ljubičasta se boja povezuje sa Svemirom i natprirodnim energijama. To je boja evolucije koja je izvan kontrole ljudskog roda i fizičkog svijeta u kojem živimo. Ako je ljubičasta vaša boja, vi rezonirate na najvišoj vibracijskoj razini sa svemirom, intuitivno privlačite darove života i imate bogato životno iskustvo.

Vaša svijest o darovima i blagodatima života potječe od duge povijesti vaše duše. Ljubičasta boja je najmoćnija valna dužina duge s jedinstvenom poviješću koja nikad ne prestaje evoluirati.

Stoga znajte, vaša evolucija ne prestaje! To je zapravo blagoslov, ali lekcije koje vam ta evolucija donosi nisu uvijek ugodne i zabavne. Vaša vas je ljubičasta boja provela kroz mnoga iskušenja, kako u prošlima, tako i u ovom životu. Vi ste shvatili igru – sve je to evolucija, dio nečega većeg i naposlijetku uvijek ćete preživjeti i požnjeti veličanstvene nagrade.

Vaša ljubičasta boja svoje fantastično zračenje duguje svojoj rijetkoj pojavi u prirodi, zbog čega su joj ljudi stoljećima davali posebno mjesto i divili joj se.

Vi ste izuzetno odana osoba te posjedujete veliku snagu intuicije. Znate da je najveće bogatstvo postojanja – Božansko savršenstvo, izraženo kroz vašu čeonu čakru ili treće oko i da usklađeni kanali um-tijelo-duh daruju vrlo moćnu intuiciju.