O meni

Zovem se Snježana Krčmar. Rođena sam i veći dio svog života živim u Zagrebu, no volim se smatrati stanovnicom Svemira.

Moje zanimanje za duhovnost i smisao života počelo je prilično rano, još u srednjoj školi. Kad me pronašla Transcendentalna meditacija, vrlo brzo sam shvatila – to je To. Vedsko znanje dalo mi je odgovore na bezbrojna pitanja koja su mi se do tada gomilala, a meditacija je podarila više mira mom umu, više radosti mom duhu, duboki počinak mom tijelu i dublji pristup neograničenom polju kreativnosti.

Zaljubljenica sam u glazbu, obožavam plesati, putovati, pisati. Novinarstvo volim, a pisanje o poanti Života obožavam. Napisala sam i svoju prvu knjigu koja će uskoro biti dostupna javnosti.

Jedni mi kažu da sam djetinjasta, a drugi da sam mudra. Ja mislim da ću do kraja života biti dijete u svom srcu, a prenoseći drugima spoznaje do kojih sam kroz život došla, i sama učiti, točnije prisjećati se tko sam.

Kao što nikada nisam tražila meditaciju, ali je ona našla mene, tako nisam nikada razmišljala o tome da postanem iscjelitelj, ali onda me pronašla Tesla metamorfoza. Shvativši koliko je to jednostavna, divna i moćna metoda koja iscjeljuje i energizira tijelo te uzdiže duh do viših stanja svijesti, a još k tome pronašao ju je moj najdraži izumitelj Nikola Tesla, poželjela sam je naučiti i ubrzo postala praktičarka Tesla metamorfoze zdravlja. Sretna sam što sam pronašla svoju dobitnu TMx2 kombinaciju (Transcendentalnu Meditaciju i Tesla Metamorfozu) i obje s velikom radošću svakodnevno koristim kako bih se kupala u zlatnoj svjetlosti, energiji zdravlja, radosti i ljubavi. I ne samo to. Iznad svega me veseli to što znam da Tesla metamorfoza ne pomaže samo u iscjeljenju fizičkog tijela ljudskog bića već, kao i Transcendentalna meditacija, uzdiže razinu čovjekove svijesti. A prema mom shvaćanju smisla postojanja na ovom planetu, od te svrhe – nema uzvišenije.

I tako sam ja sad svašta – novinarka, prevoditeljica, scenaristica, amaterska glumica, spisateljica, meditantica, praktičarka Tesla metamorfoze, plesačica, vječno dijete, mudrica, čuditeljica Životu… i tko zna što ću sve još postati u godinama koje slijede!

Želim vam svako dobro i puno zlatne svjetlosti u vašim životima!

prakricarka

Snježana