Prirodna ili natprirodna metoda?

“Svako iscjeljenje je samoiscjeljenje”, rekao je Albert Schweitzer, filozof, profesor glazbe i liječnik misionar, i bio je potpuno u pravu.

Ljudsko tijelo ima sposobnost samoobnavljanja i samoiscjeljenja. No, kada se protok životne energije u tijelu poremeti, uslijed nekih vanjskih ili unutarnjih uzroka, potrebna mu je pomoć da se vrati u stanje zdravlja. Tesla valovi uklanjanju blokade i ponovno uspostavljaju prirodan protok energije te tako zapravo omogućuju tijelu da se samo iscijeli.

Praktičar Tesla metamorfoze zdravlja nije čudotvorac, čak nije ni on taj koji iscjeljuje klijenta. On je osoba koja ima pristup frekvenciji energije zvanoj Tesla valovi, koji pojačavaju energiju s udaljenošću i temelje se na Teslinim principima Svjetlosti, Ljubavi i Jedinstva. Može se reći da je praktičar “uključen” na tu razinu energiju i on je može usmjeriti prema klijentu. On ne koristi nikakvu određenu proceduru, samo “osluškuje” komunikaciju između svojih ruku i frekvencija energetskog polja klijenta. A potom dalje sve ovisi o stupnju “spremnosti” tijela i duha klijenta da tu energiju prihvati i iscijeli se. Dakle čudesna izlječenja su moguća ali ona nisu uzrokovana nikakvim natprirodnim silama, niti ih izvode osobe koje posjeduju natprirodne sposobnosti. Riječ je o postupku vraćanja tijela u njegovo prirodno stanje sklada i zdravlja uz pomoć najviše energetske vibracije zvane Tesla valovi.

Kao i kod drugih metoda liječenja, službenih i neslužbenih, ne postoji stopostotna garancija izlječenja. Zašto?

Zato jer osoba na svjesnom nivou može pristajati na izlječenje, a na nesvjesnom ga iz nekog razloga odbiti. Moguće je, naravno, i obrnuto. Može svjesno tvrditi da je iscjeljivanje energijom potpuna glupost, ali ako njegova podsvijest prihvati energiju Tesla valova, ono će se i dogoditi, naravno na sveopće čuđenje te osobe. Ako nakon trećeg tretmana ne dolazi do vidljivog poboljšanja, mogu se dodatno napraviti još jedan ili dva tretmana. Ukoliko ni nakon toga nema većih promjena, klijentu se može napraviti Tesla komunikacija duše. Ova metoda pomaže utvrditi razlog zbog kojega osoba na nesvjesnom planu odbija iscjeljenje. A kada klijent tu nesvjesnu prepreku dovede “na svjetlost” svjesnog uma, ona nestaje.

Prema mom iskustvu praktičarke Tesla metamorfoze zdravlja, ova se metoda iscjeljivanja do sada pokazala učinkovitom kod najrazličitijih bolesti i poteškoća sa zdravljem: kod krvarenja iz maternice, autoimunih bolesti, kroničnih problema sa sinusima, bolova u zglobovima, kronične upale mjehura, očne mrene, upale prostate, pa čak i raka crijeva koji je poznat kao jedan od najopasnijih tumora.

Tesla metamorfoza zdravlja potpuno je potpuno sigurna za djecu, ona odlično i vrlo brzo reagiraju na nju, a uspješo liječi i životinje. Ovom metodom mogu se iscjeljivati situacije te međuljudski odnosi. To ne znači da će se odnos ili situacija promijeniti u smjeru koji mi želimo, jer mi možemo biti u krivu. To znači da će svi oni koji su u nju uključeni dobiti ono što je za njihovo najveće i najviše dobro. Tesla valovima također se mogu energetski “očistiti” hrana i voda.