Po čemu se Tesla metamorfoza zdravlja razlikuje od drugih metoda iscjeljivanja?

Tesla metamorfoza zdravlja teži teži dovesti frekvenciju svjetlosti u ljudskom tijelu u savršeni sklad s univerzalnom svjetlošću. Svaki zdravstveni poremećaj, bilo da se očituje na tjelesnom, mentalnom ili emocionalnom planu, rezultat je poremećaja sklada univerzalne životne sile unutar tijela, koja je vidljiva kao frekvencija svjetlosti. Kada se ponovno uspostavi optimalna frekvencija svjetlosti, događa se iscjeljenje na svim razinama.

* Ova metoda iscjeljivanja vrlo često rezultira zapanjujućim transformacijama. Klijenti doživljavaju da im nestaju tumori, problemi obrambenog sustava kao što su AIDS ili lupus, sindrom kroničnog umora, psorijaza, depresija, artritis, oboljenja kralježnice, a zabilježeni su čak i slučajevi ispravljanja tjelesnih oštećenja kralježnice i urođenih deformacija, što kod drugih alternativnih metoda liječenja nije poznato.

* Poboljšanja u većini slučajeva nastupaju brzo. Bez obzira o kojem je zdravstvenom problemu riječ, obično se rade tri tretmana, u razmaku ne dužem od sedam dana. Najčešće su tri tretmana dovoljna, u iznimnim slučajevima može se napraviti još koji dodatni tretman. Događalo se da je nakon prvog tretmana nestao katarakt, virus AIDS se više nije mogao registrirati u krvi, jaki bolovi u ruci su nestali. Za vrijeme tretmana neki ljudi doživljavaju razne senzacije – vizualne, zvučne, dodir; dok su drugi jednostavno opušteni.

* Osoba koja izvodi tretmane, praktičar Tesla metamorfoze zdravlja, ne koristi nikakvu određenu proceduru niti uređaj, samo “osluškuje” komunikaciju između svojih ruku i frekvencija energetskog polja klijenta.

posebnosti-1

* Praktičar Tesla metamorfoze zdravlja ne daje dijagnoze, ne usmjerava energiju, ne izvlači ništa iz tijela, niti dodaje išta u tijelo. Viša svijest klijenta stvara neku vrstu sporazuma s Univerzalnom sviješću, a iscjelitelj je tu samo da bi pomogao u tom procesu, kao promatrač i kao promatrani.

* Izgleda da se u ovoj metodi susrećemo sa spletom frekvencija različitih metoda liječenja. Naime, klijenti često kažu da su tijekom tretmana osjećali okuse, mirise (aroma-terapija), čuli zvuk, a ponekad i čitave zborove i orkestre, (terapija zvukom, terapija glazbom) osjećaju vibracije (vibracijska terapija), vide boje (terapija bojama), doživljavaju promjene u temperaturi i slično. Neki vide razne ljude, pejzaže drugačije od onih na planeti Zemlji, anđele… Ukratko, doživljavaju nešto što nije prisutno u ovoj, poznatoj nam dimenziji. Možda ove frekvencije liječenja otvaraju komunikaciju s različitim dimenzijama;

* Neki klijenti osjećaju tjelesni dodir, iako su ruke praktičara udaljene od njihovog tijela.

* Za razliku od nekih metoda pri kojim praktičar osjeća kako energija protječe kroz njegove ruke, ovdje se čini kao da je energija svuda okolo, i klijent i praktičar postaju dio nje.

* Nema potrebe za zaštitom, niti se praktičar treba nakon tretmana “čistiti” od energije klijenta.

* Oko nekih klijenata se pojavljuje svjetlost vidljiva golim okom, a na nekim seminarima polaznici su mogli vidjeti svjetlost koja se pojavljivala u prostoriji.

posebnosti-2

* Na snimcima kamerom za polikontrastnu interferentnu fotografiju (PIP) koja registrira boje aure, kod praktičara drugih metoda vide se različite boje, specifične za pojedine čakre (energetske centre u tijelu) ali jedino kod praktičara Tesla metamorfoze zdravlja uočena je i znatna količina ljubičaste boje koja je karakteristična za najvišu, krunsku čakru. Riječ je dakle o aktiviranoj najvišoj energetskoj frekvenciji.