Teslini valovi zdravlja

Karakteristično je za frekvencije Tesla valova, na kojima se temelji Tesla metamorfoza zdravlja, to da se njihova energija s udaljenošću ne smanjuje već se naprotiv pojačava, što je suprotno od onoga što smo učili o energiji na satovima fizike. Kako je Tesla objasnio, ovi valovi su različiti od hercijanskih elektromagnetskih valova, pa se stoga tok valova energije ne zaustavlja, niti skreće s puta. Ne mogu ih zaustaviti materijali kao što je metal, koža, guma, niti im prepreku predstavljaju zidovi. Stoga se tretmani Tesla metamorfoze zdravlja mogu raditi i na najvećim udaljenostima.

Teslini valovi pokreću obnavljanje DNK lanaca čovjeka i dovode u sklad frekvencije DNK čovjeka s DNK planete Zemlje i svemira. Fascinantno je i to da frekvencije Tesla valova imaju istu amplitudu kao energetske frekvencije nekih guštera koji imaju prirodnu sposobnost obnavljanja odsiječenih dijelova tijela.

Tesla je o tome razgovarao s dr. Robertom O’ Beckerom sa Sveučilišta Sirakuza, koji je objasnio da ove frekvencije, bolje nego išta drugo, pomažu pri oporavku od fizičkih povreda tijela. Cijeli živčani sustav počinje djelovati kao “antena” koja prima biomagnetske impulse koji dolaze iz mozga, posebno kada je tijelo u traumatičnom stanju. U svojoj knjizi “Elektronika tijela: Elektromagnetizam i osnova života” daje primjere regeneriranih ekstremiteta kod životinja kao što su salamander gušteri, pa čak i kod djece gdje su zabilježeni slučajevi obnavljanja odrezanog vrha prsta, ako se povreda dogodila prije djetetove 11. godine i ako je rez oštar.

To bi moglo objasniti ispravljanje urođene deformacije prsnog koša djevojke od 21 godinu. Njena lijeva strana prsnog koša bila je slabije razvijena nego desna, pa joj je zbog toga i kralježnica bila iskrivljena. Njen liječnik bio je zaprepašten kada je, dva mjeseca nakon tretmana Tesla metamorfoze zdravlja, ustanovio da su obje strane njenog prsnog koša jednake, a kralježnica skoro potpuno ispravljena.

Tko god je ikada imao ozbiljniji zdravstveni problem i izliječio se, bilo uz pomoć službene ili alternativne medicine, dobro poznaje radost ozdravljenja. Svatko želi imati zdravo tijelo i zdrav duh. No, kod Tesla metamorfoze je čak važnije od samog ozdravljenja to što Tesla valovi podižu razinu čovjekove svijesti i potiču njegov razvoj na tjelesnom, mentalnom i emotivnom planu.